Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Varje rökare vet att de borde sluta. Har du någonsin hört ett röktal om hur lyckligt de är att de bestämde sig för att börja röka? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Ta dig tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa supportgrupper.

Tips! Du borde försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när cravings sätts in. Det är möjligt att förbli engagerade genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

När du tänker sluta byt märken. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Mycket få rökare lyckas sluta första gången de försöker. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, ställ in ett andra slutdatum omedelbart. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Dessa belöningar kan vara knutna till en viss tid utan rök, oavsett om det är en dag eller en månad. Håll det på ett ställe du besöker ofta, som kylskåpet eller badrumspegeln, så att du kan se den upprepade gånger. Detta kan motivera dig i svaghetstid.

Tips! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Tänk på de troliga konsekvenserna av en stor minskning av din hälsa som orsakas av rökning. Hur påverkas dina nära och kära vänner? I Amerika är cirka 20% av alla dödsfall från rökrelaterade sjukdomar. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta idag. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Dessutom kommer du att skydda dem runt dig från de farliga effekterna av rök som de inhalerar i andra hand.

Om du redan har försökt sluta och inte lyckats, känner du dig inte avskräckt. Det är normalt för många ansträngningar att misslyckas, oavsett hur organiserad. Undersök var du kände din svaghet, och ta reda på hur du kan lära av din erfarenhet när du försöker igen. Du kan uppleva en större triumf längs vägen.

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för sötsaker eller karbadladda livsmedel. Detta är ett sätt att bekämpa den karaktäristiska viktökning som följer med att sluta.

Att sluta kan vara lättare om du blir av med saker som påminner dig om att röka. Kasta ut tändare och askkoppar. Avlägsna stanken av rök i ditt hus genom att rengöra alla kläder som innehåller röklukten. Att ta dessa steg kan minska dina brådskningar för att röka en cigarett eftersom du tar bort potentiella utlösare.

Det är svårt för icke-rökare att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Det har emellertid funnits människor som verkligen har slutat, och deras erfarenheter delades i ovanstående artikel. Använd denna information för att befria dig från att vara slav till cigaretter.Source link