Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Att behöva uppfylla behovet av att röka kan ibland vara besvärlig. Om du arbetar inomhus, är du tvungen att röka utomhus oavsett väder. Du är i huvudsak kedjad till dina cigaretter hela dagen, och att vara borta från dem kan vara en kamp. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Här hittar du många tekniker för att sluta röka.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Använd detta som en motivationskälla och bygga ditt fokus på dina dagliga utmaningar.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra så lika enkelt med en metod som du eventuellt kan. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Det här hjälper dig att komma igenom de tidiga stadierna av uttag, och gör det lättare att sluta röka.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Sluta röka

Tips! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt.

Sluta röka ett steg i taget. Att sluta röka är en process. Tänk inte ens på framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning är också en bra stressavlastare. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och håll dig borta från cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

När du slutar röka, måste du undvika de utlösare som du alltid har förknippat med att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka på att röka under dessa tider.

Få hjälp av andra. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

Tips! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång.

Om du är trött på att bli styrd av ditt behov av att ha en cigarett, är du redan halvvägs för att stanna. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link