Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Hittills är farorna med rökning välkända, men det har inte nödvändigtvis slutat lättare. Lite bra information kan vara allt som krävs för att hjälpa dig att komma över bulten. Denna artikel kan hjälpa dig att bli fokuserad när du arbetar för att nå dina avslutande mål.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har funnit framgång med professionella hypnotisörer.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Tips! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, använd din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Äta mer är okej så länge du fattar de rätta valen.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill en cigarett. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Få en annan distraktion då.

Support Group

Få mycket support. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom att slå rökning för gott.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Gradvis öka belöningarna när du slutar längre och längre perioder utan att röka, tills det inte längre ens går in i ditt sinne.

TIPS! Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Huvudstoppet för att sluta cigaretter är din kropps beroende av nikotin.

Utsätt inte ditt slutdatum eftersom detta borde ske omedelbart. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Du skyddar också din familj mot farorna med begagnad rök. Dessa saker borde göra slut på ännu viktigare för dig.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. Du kan bli förvånad över hur mycket enklare och mer behaglig motion är nu att du inte röker. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. De endorfiner som släpps under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

Inse att att sluta röka är något positivt i ditt liv, snarare än något negativt. Detta hjälper dig att få motivation och öka uthållighet mot dina mål. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka ständigt. Dessa tankar kan säkerställa att du blir motiverad och påminner dig om dina skäl att sluta.

Tips! Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil.

Att eliminera en rökvanor helt kan ofta vara en svår uppgift, men med lite råd kan den uppgiften bli lite lättare. Genom att följa råd och tips i denna artikel kommer det att bli mycket lättare att sluta vanan. Använd de tips du just läst för att skydda dig själv och din familj mot rökrelaterade sjukdomar.Source link