Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Många människor vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens ger det en chans. Med rätt inställning och några användbara råd kan vem som helst finna det möjligt att sluta röka. Följ dessa tips och avsluta blir enkelt.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

Tips! En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

När drömen att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjning taktik. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Att äta en hälsosam kost kommer att hålla ditt sinne fokuserat och minska dina ohälsosamma begär som du anpassar till ditt liv utan cigaretter.

Support Group

TIPS! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Samla en stödgrupp av icke-rökare vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

När du tänker sluta byt märken. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Båda begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Denna teknik kommer att få dig till en tänkesätt att sluta röka.

Prata med dem som du är nära med om inverkan av rökning i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräcklig motivation att fortsätta gå när det blir svårt. Använd de råd som du har läst för att komma fram till din egen kampplan och slutligen uppnå den framgång du vill.Source link