Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de utmärkta tipsen nedan


Att sluta röka ses ofta som en fråga om att gå kallt kalkon och kasta dina cigaretter i papperskorgen. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns otaliga metoder som hjälper dig att sluta röka.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att ta med dig under tidigt uttag och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

Oavsett vad, du måste titta på din sluta en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en personlig, avslutad rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna avsluta med framgång. Varje person uppnår sina mål olika. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Fokusera inte på att röka någonsin igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

Nikotinutbyte

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Uttag från nikotin kan orsaka känslor av frustration, irritabilitet, depression och rastlöshet. Kraven kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat att personer som använder sig av nikotingummi, pastiller eller fläckar kan ha dubbelt så många chanser att sluta röka framgångsrikt. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Ovanstående råd bör ge dig en bättre bild av de alternativ som är tillgängliga för dig. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från denna artikel att hjälpa dig.