Förlora rökning, sluta idag med dessa bra tips!


Även om du är mycket väl bekant med de faror som rökningslicetter kan ge, blir det inte lättare att sluta. Om du vill sluta röka, kanske du bara behöver en knuff i rätt riktning. Följande information och idéer kan göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du ska sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Att sätta saker på papper kan ha en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kan sluta göra det lättare.

Deep Trance

Gör ett avtal med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka efter att ha arbetat med en hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer. När du klipper ur den djupa transen kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och bekvämt. Skapa denna personliga lista gör det här.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravings sparkar in, eller trycket lägger till. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir cravings. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

TIPS! Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka.

Din primärvårdsläkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns receptbelagda läkemedel, till exempel vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Stopp är det bästa sättet att börja din resa. Försök bara sluta helt och hämta aldrig en annan cigarett. Att sluta direkt kan tyckas vara svårt först. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Tips! Om ditt hem luktar av rök, rengör det noggrant. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är ett utmärkt första steg mot att ge dem upp.

Många människor som inte röker mer troligt misslyckades med sitt första försök att sluta. När du bestämmer dig för att sluta röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du börjar röka igen, välj omedelbart ett nytt "avsluta" datum. Bara recommit varje gång du slutar, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Se till att du kan se den listan varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att ge styrka under svaghetstimmar.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt skulle associera röka.

Sluta röka

Gör det till din mantra för att aldrig ha en puff av en annan cigarett. Medan det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. En puff kommer att leda till en cigarett, en förpackning, en kartong; En puff är en puff för många!Source link