Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa!


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Att avsluta är mycket lättare att prata om än att göra det, och de flesta fortsätter att röka. Om du vill ta reda på vad det verkligen kräver för att sluta, har den här artikeln vad du behöver.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Med en kortare tidsram blir det en enklare mental och fysisk uppgift. Kom ihåg att du kan ställa in långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.Source link