Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa!


Alla rökare förstår att de borde sluta. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Läs den här artikeln för att få reda på hur du kan utveckla en plan för att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! Om du vill ha slut på att röka, bör du överväga att försöka hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Se till att du går om det ett steg i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

De som inte röker finner det omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Använd deras idéer för att hjälpa dig att sluta röka.