Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa!


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Det finns ingen enda botemedel som ger bra resultat för alla. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Börja med följande råd, och det ska ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det här stödet kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Nikotinutbyte

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det finns många studier som visar med hjälp av tuggummi, pastiller eller nikotinplåster ökar chansen att sluta. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.Source link