Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa!


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Fördelarna med att sluta röka är obegränsade. Minst en av dem borde kunna hjälpa dig att hålla fokus när saker blir svåra. Du kan förbättra din hälsa och se bättre ut genom att sluta röka. Du sparar också pengar, sänker din risk för rökning-relaterade sjukdomar. Du skyddar också din familj. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan försena det innebära att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar, när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Secondhand Smoke

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. När du slutat för din egen hälsa, slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökvanor genererar. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

TIPS! Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är det första steget att sluta.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? Många rökare brukar upplysa när något stressigt händer. Att ha en plan på plats kommer att se till att du inte faller byte mot dina begär. Det är bäst att ha några olika metoder att välja mellan.

Överväg att hålla ett fotografi av din familj med dig hela tiden medan du slutar röka för att påminna dig om din motivation. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Jag tror inte att du vill vara på den förlorande slutet av den här statistiken.Source link