Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa!


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka snabbt. Applicera allt som du vet för att verkligen kunna sluta för alltid.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Avsluta kan vara en lång process.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det bättre att använda terapi, nikotinersättningsprodukter, mediciner eller en kombination av dessa metoder. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Support Group

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller högskolor i ditt område.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att vara fokuserad och kunna stoppa alla begär.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Du kan bli överväldigad av begär. Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt sätt att hjälpa till att hantera begär. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett bra verktyg för att börja din resa att sluta.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Använd internet för att hitta online supportgrupper och forum. Du hittar ett överflöd av webbplatser skapade för att hjälpa människor med deras önskan om att sluta röka. Det är bra att prata med andra ex-rökare så att du både kan jämföra de tekniker du använder för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

Nu när du vet detta borde du få en bättre utsikt i livet. Detta händer när du inte känner för att röka längre. Detta är vägen för att bli friskare och ha en bättre livsstil under resten av ditt liv. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link