Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa till!


Medan nästan alla förstår risken för att röka cigaretter, kan få övervinna missbruket och låta det övertyga dem att inte ens börja försöka sluta. Med en positiv utsikt och de råd du får i denna artikel kan du avsluta med framgång. Läs vidare för att hitta några råd som kommer att öka din slutkraft och hjälpa dig att bryta vanan.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Kan hypnos fungera för dig? Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig att sluta med framgång.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

Nikotiners ersättningsterapi

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många ser inte själva göra det. De som slutade röka har vanligtvis en stegvis planering och en bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link