Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa till!


Rökare vet att de inte borde röka. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. Folk som aldrig rökt förstår inte hur svårt det blir att sluta, bara ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det med framgång.

Skriv ner anledningar till varför du borde sluta för att öka chanserna att du faktiskt slutar. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan det göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök aldrig att kyla kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det här kan vara den lilla knäppningen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar in eller trycket lägger till. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. Om du har stillestånd, omger dig själv med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Många tycker att placera motivationsmeddelanden i hela hemmet och på kontorshjälp på sin resa för att sluta röka. Oavsett vilken metod du valde, bör en visuell påminnelse hjälpa dig att kämpa mot din tobaks- och nikotinbehov.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. När intensiva begär begär, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag. Men även en kan förstöra hela tiden du tillbringade dedikerar dig själv att sluta. Berätta för dig de faror som tar den ena puffen kan göra. Detta kan stoppa dig i dina spår och göra det möjligt att kämpa för begäret.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökning.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. De vet inte hur svårt det är att sluta. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.Source link