Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa till!


Rökning är väldigt ohälsosam och kan få mycket negativa hälsoeffekter på både dig och de människor som finns runt dem. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, lungcancer och emfysem tillsammans med flera andra hälsoproblem. De människor som andas i din handdräkt orsakar lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det är ännu en anledning till varför att bryta vanan är avgörande. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att nå ditt mål och faktiskt sluta.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonen. Denna metod har bara en 95 procent felaktighet. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ge dig. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Håll dig i nuet och sluta en dag i taget. Avsluta är en process.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att sluta röka är en process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom slutar nu hjälper dig i framtiden.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom en dag snarare än för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang. Sluta göra dig.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinbytebehandling. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. Cravings för en cigarett kan vara mycket svårt att hantera. Användning av nikotiners ersättningsterapi hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Övning hjälper dig också i stressavlastning. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar träna rutin.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med dig. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Avsluta kommer att göra dig och de som är friskare.

De flesta som försöker sluta berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. När du slutar försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du misslyckas första gången, besluta om ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Alla vet att rökning är farlig och extremt ohälsosam. Bland de sjukdomar som rökning kan ge är lungsjukdomar, hjärtsjukdomar och emfysem. Secondhand rök från cigaretter är också farligt, och hotar hälsan hos dem runt dig. Om du tar råd från den här artikeln kan du förhoppningsvis hitta ett sätt att sluta.

När du är rädd för att röka blir överväldigande, försök att använda en fördröjningstaktik. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med att använda denna taktik tills den äntligen fungerar.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Nu behöver du bara använda den här artikelns tips.Source link