Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa till!


Även de med stark viljestyrka har ibland en svår tid att sluta röka. Faktum är att även de som vill sparka vanan känner sig som om de får nytta av att röka. Om du är seriöst engagerad i målet att sluta röka permanent, fortsätt med några bra tips som hjälper dig i detta försök.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man ska sluta. Du kan kolla din lokala kyrka, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Även om du tar den cigaretten, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en stödgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Sluta röka

Se till att du får tillräckligt med sömn när du arbetar för att sluta röka. För många individer kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är det mycket mer sannolikt att du slutar röka för gott.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om begäret har inte passerat, upprepa det här steget tills det gör det.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta misslyckas eftersom de ge upp eller stanna i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att påminna dig ständigt om de många anledningarna till varför du ska sluta.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare brukar röka när det händer något stressigt. Ta en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Tips! När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. De flesta människor som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka.

De första dagarna av något sluta rökning försök blir det absolut hårdast. De första två dagarna utan rökning är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter de fysiska begären har gått, behöver du bara ta itu med psykologiska skäl för att vilja röka. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Nu är det så bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopieringen som du behöver vara framgångsrik. Att sluta kan minska risken för att du buktar för en eventuellt dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en riktigt svår tid att lyckas först. Du kan triumfera nästa försök att sluta röka.

Tips! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte annars skulle ha tillgång till.

Du kanske har använt rökning som din kryck vid stressfaktorer. Om så är fallet måste du ersätta det med någon annan form av avkoppling.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas en känslomässig orsak i samband med din rökning. Om du löser dina problem blir det lättare att sluta röka.

Sluta röka

Tips! Avstå från att röka för varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, avsluta idag.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Alla vet att du försöker sluta röka. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär för en cigarett. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och enkelt läras.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem. Andra tycker att elektroniska cigaretter är ganska användbara.

TIPS! Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid.

Som du har sett måste sluta röka inte vara skrämmande och omöjligt att göra. Genom att prova ovanstående tips med positivitet och uthållighet, kan du verkligen sparka den här otäcka vanan. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.

Den här artikeln har ställt in ritningen för dig att lära dig om Array. Fortsätt att lära dig om ämnet, och fler möjligheter kommer sannolikt att hända. Ju snabbare du lär dig om, ju tidigare du kan hantera ämnet bättre än idag.Source link