Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


Forskning har visat utan tvekan att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta är huvudorsaken till att du fysiskt och psykiskt kommer att kämpa för att sluta röka. Att veta vad som krävs för att avsluta framgångsrikt hjälper dig att ta över abstinenssymptomen, så läs vidare för att hitta tips som kan hjälpa dig att lyckas.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, tricks och tekniker som hjälper dig med. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Tips! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. När du får resten behöver du det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

När du försöker sluta röka måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka gör det åtagande att se det genom. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Sluta röka inte bara för din hälsa utan också för hälsan hos alla runt omkring dig. Din familj är utsatt för risken för hälsoproblem på grund av din begagnad rök. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Inte bara kommer du att rädda ditt eget liv, du kommer att hålla dina nära och kära friska.

TIPS! När rädslan att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Utsätt rökslangen i tio minuter och använd sedan din tid klokt.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Börja använda ett märke du ogillar eller en cigarett du finner smutsig. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Några rökare tycker om att skära tillbaka på att röka är en bra start. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. För att skära tillbaka, försök att röka 1/2 av en cigarett istället för en full.

Nikotinberoende kan göra tanken på att ge upp cigaretter verkar omöjligt. Många tycker det är mycket svårt att ge upp vanan, både av fysiska och emotionella skäl. Om du använder tipsen i den här artikeln kommer du att få en mycket enklare tid att sluta. Med hjälp av dessa bra tips, tillsammans med din egen önskan om framgång, kan du slutligen sluta röka för gott.Source link