Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


Flertalet rökare är väl medvetna om de därmed sammanhängande riskerna, men ignorerar dem tydligt. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. För att lära dig mer om alternativen för att sluta röka, fortsätt läsa!

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Notera alla metoder som du planerar att använda för att sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp önskar när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Älskade

TIPS! Se till att du får en riklig mängd vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Internet är ett bra ställe att få online support från personer som har behandlat liknande problem. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Dessutom, de som går igenom samma sak du är bättre förstår dina kampar.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. När ett lust slår till, berätta för dig själv att hålla på i bara tio minuter.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Tänk på de platser där du brukade regelbundet ha en cigarett och sedan undvika dem. Försök ändra dina aktiviteter under dagen för att undvika situationer som du associerar med att röka. Att ha kaffe medan du är inne i bilen eller att hålla dig borta från baren gör att du kan stoppa dina begär.

Låt dig inte ens tycka om en liten bit. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du inte ger in och röker en cigarett.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irriterad.

Sluta röka cigaretter så snart som möjligt! Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Om du begår att sparka din vana, så snart som möjligt kan du potentiellt förlänga ditt liv med många år. Du kommer också att bidra till att säkerställa din familjs säkerhet genom att minska den begagnade rök som finns i ditt hem. Det gör det ännu viktigare att du slutar idag.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Dessutom kan du eliminera alla viktproblem, vilket tjänar som en extra fördel av träning. Även om du får enorma fördelar med endorfinet som produceras genom träning, kommer det inte att ersätta nikotinhöjden, men åtminstone hjälper det att lugna ner dina begär att röka.

Som du just har upptäckt är det att helt sparka vanan genomförbart. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Att använda den solida informationen i den här artikeln kommer att få dig på väg att vara rökfri.

TIPS! En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar.Source link