Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


Många misstänker troligtvis att sluta röka innebär att man slänger cigaretterna och förlitar sig på viljestyrka ensam för att övervinna deras missbruk. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del att sluta, behöver det inte vara så svårt. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Att sluta röka är en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag åt gången. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Motion är också en stressavlastare. Om du inte övar, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om du fortfarande längtar efter en cigarett, fortsätt bara att upprepa denna process om och om så ofta som du behöver.

Om du plötsligt vill få röka, försök att fördröja din rökning. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Älskade

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berätta för dem behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte enkelt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Om du slutar röka kall kalkon är inget alternativ, få lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. [19659002] Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan kanske föreslå att du slutar använda resurser som du tidigare inte kände till. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Rökning är skadligt för dig och någon som är omgiven av dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från den.

De flesta slutar inte röka första och andra gången. När du slutar, ta det dag för dag. Om du misslyckas och har en cigarett, skapa ett nytt slutdatum. Bara recommit varje gång du slutar, lär dig längs vägen.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara sluta just nu. Att sluta helt är det bästa sättet att verkligen sluta. Stanna bara och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Om du har rökt inuti ditt hus, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke av cigarett. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om. Välj det nästaste varumärket du känner. Vissa tycker att detta är till hjälp. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en viktig kraft för att påminna dig varför du slutar röka.

Hitta support via onlinebaserade forum och samhällen. Det finns många webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra olika avslutande metoder med andra.

Efter att ha läst den här artikeln har du förhoppningsvis en bättre uppfattning om vad du kan göra för att hjälpa dig att sluta röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är det mer troligt att du slutar på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln till ditt liv.

Först är det lätt att bli överväldigad av all information där ute på Array. Du måste absorbera mycket, men du kommer också att ha stor nytta. Sätt i handling vad du lär dig och njut av dig själv i processen.Source link