Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


De flesta rökare skulle vilja sluta, men anser att det är svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt är oförmögna. Informationen och tipsen i artikeln kan vara början på ett hälsosamt liv utan cigaretter.

Dessa människor kan bli dina vänner och klara tips. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla din lokala recenter eller i din kyrka.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit framgång med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha mer långsiktiga mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Sluta röka

När du försöker att sluta röka, låta dig själv få en belöning varje gång du når ett mål. Till exempel, gå till en film efter en vecka att du inte röker. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Tips! Byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare.

Få mycket sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

TIPS! Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Steam-clean eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier.

Du kanske vill prova nikotinbyte. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfulla. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och du får extra pengar för din budget varje månad. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Tänk alltid på din motivation. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Tips! För att öka din motivation för att sluta röka, kom ihåg att dina nära och kära skulle bli negativa om du blev sjuk som ett resultat av rökning. Enligt U.

kommer de flesta inte att lyckas sluta på första och andra gången. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du slår tillbaka och ger in en cigarett, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Det är få saker som är hårdare än att sluta röka. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Det är självklart en process som kräver tid, uthållighet och engagemang. Det är också viktigt att ha information och råd som är tillgängliga för att hjälpa dig genom processen. Om du lägger på vad du har lärt dig här i praktiken kommer du att göra med cigaretter för livet!

Det finns så mycket mer att lära sig, så sluta aldrig. Artikeln du just har läst har gett några utmärkta kunskaper; Du måste dock fortsätta att lära dig för att hålla dig uppdaterad. Håll dig på alla nya innovationer i det blå widgetområdet.Source link