Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Du måste sluta konversation och gå ut för att ha en cigarett, och du kan vara rätt oacceptabel om du inte kan röka. Om du är redo att äntligen sparka denna farliga missbruk, läs vidare. Denna artikel har många tekniker för att hjälpa dig att sluta.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Vägen till stopp är bara en process.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut mot det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Sluta röka

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att skapa en lista utifrån dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är nästan där. Tipsen här har förhoppningsvis gett dig lite ammunition som kan ta dig resten av vägen mot att sluta för gott. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.Source link