Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


Det kan vara lätt att starta din plan att sluta röka med engagemang och beslutsamhet, bara för att erkänna nederlag någon gång på vägen. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Ta vad du lär dig och använd det bra för att äntligen släppa vanan för gott.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Sluta röka

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta kan vara en lång process.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du har valt att köpa lätta cigaretter. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

TIPS! Ta saker dag för dag. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare svarar på stress genom att belysa en annan cigarett. Om du gör en plan och har strategier på plats, kan du bättre undvika att röka. Håll en lista över flera distraktioner som du kan använda om man inte arbetar.

Ställ bara "nej" på cigaretter och rökfri tobak. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att om du grottar i en gång, gör det det mycket lättare att rationalisera grottan igen.

Bara för att du kanske inte har slutat förut finns det ingen anledning att vara avskräckt. Även de svåraste arbetarna kan misslyckas. Du kan lära av dina misstag och göra dem till styrkor. Försök, försök igen och du kommer att lyckas längs vägen.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Bli av med något som påminner dig om dina rökdagar. Bli av med alla askkoppar och tändare i ditt hem. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Det här hjälper dig att glömma cigaretter och se till att tiden mellan begär blir längre och längre tills de går.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, det beror på att du nu känner dig inte du måste röka och du kan gå om att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Du kommer inte ångra på att tillämpa de idéer du lärt dig i den här artikeln.Source link