Försöker man sluta röka? Få hjälp här!


Enligt dem som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin gjort. Vidare finns det ingen enda strategi som garanteras att fungera för alla. Du kan ha några försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som fungerar för dig. Prova några tips nedan för att upptäcka att sluta kan vara mindre svårt än du trodde.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Ta saker dag för dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Gör en studie av vad som utlöser din rökning, och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Undvik att röka när du först vaknar. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Sluta röka

De flesta vet hur svårt det kan vara att sluta röka och att olika metoder fungerar för olika människor. Du kommer att kunna sluta röka, miljontals människor innan du har! Du kan bli framgångsrik genom att använda några av tipsen från artikeln ovan om du också har lite stöd och motivation. Så, se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Vägen till stopp är bara en process.Source link