Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


Rökning kan påverka ditt livs kvalitet. På en ytlig nivå påverkar rökning hur ditt hem, kläder och andetag luktar. De mer stora nackdelarna är dock de som är för din hälsa. Men sluta röka kan förändra alla dessa effekter. Om du inte är säker på hur du slutar läser du om lite råd om hur det blir lättare.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Undvik att gå kallt kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer att närma sig sluta framgångsrikt.

Ta bara varje dag som det kommer. Det är en stor process att sluta röka. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Sluta röka

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag. Att göra kortare mål gör det lättare för dig att hantera, både mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker kan du sedan titta på ett längre engagemang.

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Sova åtta timmar varje natt gör det lättare att fokusera och styra nikotinbehov.

Det är inte lätt att sluta röka, men det kan verkligen hjälpa ditt sociala liv och hälsa. Du borde nu vara säker på att bryta vanan tack vare de idéer som anges ovan. Välj din favorittips och prova det idag!Source link