Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. När du behöver en rök måste du släppa vad du gör och leta efter ett rökområde, vanligtvis utanför. Om du inte råkar ha dina vanliga tobaksprodukter, känner du dig inte till ditt vanliga jag. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. De avslöjar metoder som är bevisade effektiva för rökare som vill sluta.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om dina triggers inkluderar rökning under körning, slutet på en måltid eller körning, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Gör inte allt här själv. Informera din familj och vänner om att du försöker sluta och be dem att inspirera dig att släppa denna vana. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Ibland kan du prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Tänk på förbättringen i ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men använder också positiva fördelar för motivation.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Du måste alltid leta efter sätt att ha hög motivation. Ställ motivativa post-it-anteckningar på uppenbara ställen och överväga att ha på sig något som påminner dig om din önskan att sluta. Oavsett vilken metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja begär och frestelser.

Använd "NOPE," a.k.a inte en puff någonsin, för din mantra. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängseln stannar någonsin.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det kommer fortfarande vara svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress.

Ät mycket frukt, grönsaker, nötter och frön medan du slutar röka. Dessa kalorier är naturliga och hälsosamma sätt att hålla din kropp stark och hjälpa dig att sluta röka av flera skäl. För det första kan du beteendeutbyte rökning rörelser genom att hålla dig r munnen och händerna upptagna. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Som en extra bonus hjälper alla extra vitaminer och mineraler dig att avlägsna din kropp.

Rådgivning kan vara vad du behöver för att sluta röka. Många gånger spelar känslomässiga problem en stor roll i beslutet att röka. Eftersom dessa frågor behandlas kan viljan att röka försvinna. Om detta verkar som något som skulle vara till hjälp, prata med din läkare för att få en hänvisning till rätt person.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Förhoppningsvis ger råd från den här artikeln dig vad som helst annat du behöver för att slutligen bryta din rökning vana. Prova några av de tekniker du just läste för att hjälpa dig att befria dig från önskan att röka.

Tips! Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Se också till att de vet att de inte är dömda och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.Source link