Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


Det är lätt att vilja sluta röka, men det är betydligt svårare att faktiskt stanna. Försök läsa dessa tips för att försöka sluta röka tidigare istället för senare. Använd sedan alla saker du lärde dig här för att sluta röka och eliminera den från din livsstil.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika sätt att arbeta för olika människor. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i ditt arbete för att sluta röka. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Innan du börjar sluta röka, kunna förbli engagerad att sluta för gott. Alltför många försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Tips! För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Bliv motiverad med påminnelser. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

Hitta supportgrupper, antingen lokalt eller i nätverket. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan hjälpa dig att jämföra stoppa strategier och hantera mekanismer med andra. Dessutom kommer de som går igenom samma sak du bättre att förstå dina kampar.

TIPS! Om du vill sluta röka, besök din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om.

Sluta röka så snart som möjligt. Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du chanserna för framgång. Om du slutar idag sänker du omedelbart din risk för cancer eller andra potentiellt dödliga sjukdomar. Du skyddar också din familj mot farorna med begagnad rök. Dessa saker borde göra slut på ännu viktigare för dig.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Dra fördel av de olika typerna av läkemedel och förfaranden som finns tillgängliga för att sluta röka. Det finns många medicinska alternativ, förutom nikotinutbytesprogram, som hjälper dig att ta över abstinenssymptomen. Du bör kontakta din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, sätt dig ner och lista alla orsaker till varför du kom till det beslutet. Kontrollera den listan varje gång du har ett begär och kom ihåg varför du slutade. Det är en mycket effektiv motivationsteknik!

TIPS! Försök inte sluta ensam. Berätta för dina vänner och släktingar att du slutar, och få dem att ge dig en hand.

Från och med nu bör du känna sig mer optimistisk, eftersom du har lärt dig att det inte finns något behov av att röka och du kan njuta av en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.Source link