Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, blir det inte lättare att sluta. Om du är en rökare som vill sluta, kan det vara att du behöver en enkel nudge. Rådgivningen i den här artikeln kommer att hjälpa till att göra det lättare att sluta röka.

Att ta upp problemet skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan också motivera att gå vidare, eventuellt sluta lite lättare.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

TIPS! Ta din resa en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om 10 minuter var inte " t nog, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Försök byta din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa vilken vikt som helst som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera ditt system och undvika onödig vikt vid denna viktiga tid.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig älska friskare.

TIPS! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar för att sluta röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig att börja på väg för att sluta röka.

Sluta röka

Låt familj och vänner veta det du vill sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och de hjälper dig att påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är de bästa sätten att sluta röka. Det här kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Lägg upp listan där du ofta kommer att få ögat. Detta kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstiden.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom lungkapaciteten omedelbart börjar förbättras. Regelbunden träning kan också säkerställa att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings i viss utsträckning.

TIP! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Inte engagera sig i specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka.

När du vill röka ganska, närma den som en positiv sak som du gör själv istället för något du behöver uthärda. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att ge dig incitament och hjälp med motivation.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Diskutera med din läkare. Det finns många produkter på marknaden som nu är tillgängliga för att hjälpa dig att sluta för dem som försöker sluta. Rådgör med din läkare för vägledning och rekommendationer.

TIPS! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område.

Om din viljestyrka befinner sig på heltidsläget och du känner dig väldigt nära att ge dig en efterfrågan på en cigarett, ring någon för support. Inte bara handlar det om att prata i telefonen avleda dig från ditt begär, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till varför du är sluta röka. Upprepa dem när du känner ett lust, kom igen, när du känner dig villig att röka. Detta är ett bra sätt att fokusera på din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, granska din lista för lite inspiration för att hålla dig på rätt spår. 19659005] Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan.

Djup andning

Djupa andningsövningar kan hjälpa till att minska dina begär. Detta ger dig en minut att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Det kan också bidra till att driva syre i dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

När du bestämmer dig för att sparka röksvanan, gör det till en punkt att hålla dig motiverad och inte ge upp det här beslutet. De flesta människor som lyckats sluta har gjort flera gånger förrän faktiskt sluta. Om du återkommer, tänk på vad som orsakade dig att hämta en cigarett och gör inte samma misstag igen.

TIPS! Skydda din familjs hälsa genom att sluta röka. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd.

Försök inte sluta röka bara för att andra människor. Även om detta kan vara bra motivation, kommer du bara att kunna sluta om du vill själv. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du kan också visa att du kan lita på ditt ord.

För att stärka din beslutsamhet att sluta röka, läs om några av de saker som kan hända dig om du inte gör det Titta på bilder av patienter med avancerad lung- eller munkanker och läs lite litteratur av personer som har förlorat familjen på grund av att röka.

Prova djupa andningsövningar för att hjälpa dig att hantera begär. Andas djupt genom din näsa och räkna med tio. Håll andan och andas ut medan du räknar till tio. Detta kommer att minska all stress och skifta din uppmärksamhet.

TIPS! Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra.

Nikotinavtryckssymtom

Förstå att det finns vissa risker med att använda behandlingar som scopolamin och atropin för att hjälpa dig att sluta röka. De är avsedda att hjälpa till att hantera nikotinuttagssymtom, samt minska nikotinuttags symptom. Dessa biverkningar kan inkludera yrsel, urinlösning, förstoppning och suddig syn. Du borde inte ersätta ett missbruksproblem med några andra allvarliga heathproblem.

Att sluta röka kan vara mycket svårt, men att veta några mycket effektiva strategier kan göra det mycket lättare för dig. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.

Tips! Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De är ditt stödsystem, och finns där för att påminna dig om att hålla dig lös i dina försök att sluta röka.

Många människor är intresserade av Array, men många har inte heller den kunskap som krävs för ämnet. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Gå ut och implementera denna information.Source link