Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Avsluta kan vara enklare än vad du tidigare trodde om du använder följande information.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Tips! Om du vill ha slut på att röka, bör överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritisk.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta sig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det . Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Gör inte allt här själv. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Att gå med i en supportgrupp är en annan bra idé. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att driva igenom och slå på att röka för gott.

Belöna dig själv

När du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i åtanke.

När du tänker sluta byt du byte varumärken. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kommer att hjälpa dig i ditt försök att sluta.

TIPS! Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Stanna bara och börja inte göra det igen. Att sluta direkt kan tyckas svårt först. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kallt kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Alltid säga, "Nej!" Till och med en puff. Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du inte ger in och röker en cigarett.

Skapa en mantra centrerad kring dina viktigaste skäl för att vilja sluta. När du känner din viljestyrka svagare, upprepa dina skäl för att sluta till dig själv tills ditt begär har passerat. Detta kan ta fokus bort från ditt begär och lägga tillbaka det på det som är viktigt.

TIPS! Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Du kommer sannolikt att stöta på olika hinder eller triggers – förbli engagerade i ditt mål! Du måste bygga beslutsamhet.

Nästan varje rök försöker sluta vid någon tidpunkt, men många människor ger upp innan de lyckas. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link