Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


Din familj har bett att du försöker sluta röka. Din läkare vill att du ska göra det också. Försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatt för icke-rökare. Varför puffar du fortfarande bort då? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka genom att sätta dig i en trance och bygga uttalanden i ditt sinne som kommer att hålla din hjärna från att vilja röka. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Kom ihåg att sluta röka är en daglig åtgärd. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget om att röka upphörande.

Kalla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få hjälpmedel för att hjälpa dig längs vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta, och skriv ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in genom att skapa en solid backupplan för när cravingsna sparkar in , eller trycket lägger till. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. Om du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, till exempel bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar från att sluta röka. Oavsett vilken vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Nu när du har denna information kan du sluta röka för gott. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!Source link