Försöker man sluta röka? Kolla in dessa tips!


Det finns många bra saker som kommer att bero på att du bestämmer dig för att sluta röka.

Att lägga ner något på skrivbordet hjälper dig att se det tydligare. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Koncentrera varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Håll ditt fokus på att komma igenom idag utan en cigarett, snarare än att tänka på att sluta för alltid. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, eller gå igenom samma sak som du, och till och med vägledning. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier eller community college.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden . Om inte, upprepa det första steget igen.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är en svår process, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du är kommer att gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du vill sluta.

Tala med din läkare om du vill sluta röka. Din läkare kan ha resurser eller metoder för att sluta att du inte hade.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag kan leda till att du känner dig rastlös, irriterad, frustrerad eller deprimerad.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan stödja dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

Du måste hitta sätt att alltid ha hög motivation. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett armband som symboliserar dina avsikter.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Gör ditt bästa för att inte bli ett nummer!

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Det kommer avsevärt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

Även de människor som är mycket organiserade misslyckas ibland. Du kan använda detta för att hjälpa dig att nå framgång vid någon tidpunkt i vägen.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra detta kan se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Motion ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din metabolism saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

Klipp ner på rökning. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

TIPS! Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Du kan göra det genom att sätta meddelanden på väggen för att påminna dig om de mål du ställt.

Du är troligt medveten om de många fördelar som slutar röka ger dig. Även om du känner till fördelarna kan det inte vara otillräckligt tryck för att få dig att sluta röka. Det är där de tips du just läst komma in. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting tycks kunna bli av med dina begär. Du kommer att vara fri från cigaretterna på nolltid.

Människor överallt letar efter information om Array. Börja med att använda tipsen från den här artikeln. Oroa dig inte om allt verkar vara obekant för dig. Det är normalt. Vet det snart, men du kommer att skina igenom som proffs du har blivit.Source link