Försöker man sluta röka? Se till dessa fantastiska tips!


Det är uppenbart att din familj bryr sig om dig och vill att du slutar röka. Din läkare echo känslan. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Så, varför har inte fler människor slutat än? Tiden är här, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Avsluta är en av de svåraste saker som en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Nikotinutbyte

TIPS! Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så sannolikt lyckats sluta röka. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraheringar som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.