Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Många människor har problem med att sluta röka, även om de har negativa effekter på deras hälsa. Om du råkar vara en av dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Använd de som du känner kommer att erbjuda dig de bästa chanserna att hjälpa dig att sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om du fortfarande vill ha en cigarett fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Cravings verkar komma oftast när en person känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Fyll din stilleståndstid med roliga, ljuvliga distraheringar – den senaste romanen, datumnatt eller kulturutflykt.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till med nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem. Din familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatt för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökstopp. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. De negativa effekterna av rökning kan leda till att vissa slutar, men också använda positiva fördelar för motivation.

Du kommer att bli bättre att sluta varje gång du gör det. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du börjar röka igen, besluta om ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer du att sluta bra.

Tips! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Bara sluta röka om du verkligen vill sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Börja aldrig säkerhetskopiera. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Låt inte detta avskräcka dig. Att sluta kall kalkon är ett av de mest effektiva sätten att sluta.

Om du röker hemma, gör en noggrann städning av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

Titta på att sluta som något du tjänar, snarare än något du offrar. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Ditt liv är värdefullt och kommer att förbättras avsevärt om du slutar röka. Detta kommer att hålla din motivation uppe samtidigt som det ger verklig anledning att sluta nu.

TIPS! Se till att du äter bra. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren.

Använda de förslag som skisseras ovan bör vara en katalysator som hjälper dig att börja ta bort cigaretter från att vara en del av ditt liv. Du förtjänar ett liv utan kemiskt beroende. Du är skyldig i din fysiska och mentala hälsa för att sluta. Du kommer att bli belönad med ökad hälsa när du slutar röka cigaretter.Source link