Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om du är bland dessa människor, så finns det några råd i den här artikeln som hjälper dig borta från denna vice. Försök med alla tips som ringer sanna med dig.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

Siktmål

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Åtta timmars sömn varje natt kommer att låta dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

Många rapporterar att gå ner i vikt under eller efter den tid de slutar röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsakerna nu. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. De flesta tidigare rökare var tvungna att försöka mer än en gång innan de lyckades sparka sina nikotinvanor. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Försök att hålla längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Med hjälp av de råd som presenteras här bör du få en bra start när du sparkar röksvanan för gott. Du kommer att känna dig mer värdig om ditt liv är fria från tobaksberoende. Ge dig själv chansen att stoppa denna svåra missbruk. Du kommer snart att hitta dagliga fördelar för att ändra dina ohälsosamma vanor.Source link