Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för gott.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att klara av försöket att sluta.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Till exempel, efter en vecka utan rökning, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de som är friskare.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du börjar tänka på att sluta röka. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att hjälpa dig på ditt sätt att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att bli när du slutar. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha röklök. Även om man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, den positiva sidan till sluta är ofta en utmärkt bit av motivation.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

TIPS! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många olika webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare har vana att tända upp en annan cigarett. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte verka som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort fram till denna punkt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Om du känner att ditt motstånd minskar och din önskan om att en cigarett växer, behöver du ringa någon för sitt stöd. Inte bara kommer det här att distrahera dig, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du hanterar denna typ av problem.

Vad den här artikeln har visat dig är att du med framgång kan sluta röka. Håll ditt fokus på målet och hålla fast vid din plan. Om du gör det här och använder alla de råd du lärde dig från den här artikeln bör du sparka vanan att röka för gott innan du vet det.

Många människor vill förstå Array, men de vet inte alltid hur de ska gå om det. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link