Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Som rökare bör du veta att du ökar riskerna med att utveckla många sjukdomar, och du påverkar andras hälsa runt dig. Det kan leda till lungcancer, emfysem, hjärtinfarkt och olika andra hälsoproblem. Forskning har visat att andrahandsrök orsakar farliga hälsofrågor också. Avsluta är därför nödvändigt. Du kan hitta lite bra information för att komma igång med att sluta nu.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

När du har fattat beslutet att sluta röka, försök att söka hjälp från en supportgrupp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan hittas på många ställen, även på Internet, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotist kan hjälpa dig att sluta röka för livet. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kanske kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gymet. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Cigarettbegravningar

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får en full åtta timmars sömn varje natt kan du behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Se till att du har stöd från nära vänner och kära under din avslutande process. Det här stödet kan komma till nytta eftersom det inte är lätt att avsluta.

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinbyten. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. Cravings kan vara svårt att ignorera. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa till att hantera begär. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Hälsofarliga risker

Allmänt är rökning en extremt ohälsosam sak att göra, och det kan också vara farligt för dem runt dig, att du utsätter rök till. Många av de stora livshotande hälsoriskerna är förenade med rökning av tobaksvaror. Emphysema, lungcancer och hjärtinfarkt är några exempel på de hemska hälsoriskerna. Du kan också skada dem runt dig med begagnad rök. Det hoppas att de råd du har läst hjälper till att skapa en grund för att sluta.Source link