Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


De flesta individer vill sluta röka, men de blir avskräckta innan de ens försöker. Du kan sluta om du antar en positiv attityd, hitta din motivation och använda framgångsrika stoppmetoder. Leta efter möjligheter att införliva dessa tips i ditt dagliga liv, och du är nästan säker på att uppfylla dina mål.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Låt inte din brist på träning hindra dig. Börja små och gå framåt därifrån. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa nikotinutbyten hjälper dig att sluta genom att leverera din kropp med en liten del av läkemedlet för att hjälpa till att stoppa uttag.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som en cigarett. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om önskan att röka varje gång du går genom din dörr.

Sluta röka

Många människor vill sluta röka, och ändå försöker så få av dem själva. De mest framgångsrika quittersna kan göra det eftersom de sätter upp någon form av plan för att hjälpa dem att undvika att röka. De råd som var i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.Source link