Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


I den här eran vet alla nackdelarna att röka, men ändå tar miljoner år upp en cigarett för första gången. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du vill veta vad det krävs för att du slutar permanent, läs sedan artikeln nedan.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

adekvat sömn

Se till att du får tillräcklig sömn när du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som dig.

När drömen att röka blir överväldigande, försök använda en fördröjning taktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Många ex-rökare tog flera försök innan de lyckades. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; det är en långsiktig process.

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Du måste hålla fast vid dina planer och vara fast besluten. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link