Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Varje rökare vet att de borde sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? En ex-rökare vet vad hårt arbete det är att sluta, medan en icke-rökare inte har någon aning. Ta dig tid att läsa råd från några som har gått i dina skor.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön.

Tips! För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att du ska sluta röka. sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När du går vidare kan du börja förlänga dina mål.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Övning är ett bra sätt att lindra stress. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

10 minuter

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förfalla. Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa detta som du behöver.

Undvik att dina utlösare slutar röka med mer framgång. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang, med tanke på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, men att distrahera dig från önskan att röka. Övning är också en mycket effektiv stressavlastare.

Många gånger kan någon som inte röker inte förstå varför du fortsätter röka trots riskerna. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd deras idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link