Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Att försöka sluta röka är en skrämmande syssla för även de tuffaste människorna. Även om du är motiverad att sluta får du fysiska och psykologiska belöningar för rökning, och det kan vara svårt att ge upp. Läs vidare för lite råd om hur du avlägsnar känslomässigt från att röka så att du permanent kan sluta.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra en lista kan hjälpa dig att uppnå detta.

Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka först.

För att förbättra din hälsa och förhindra dig från att tänka på cigaretter, börja en träningsplan, eller registrera dig för ett gym. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Älskade

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Leta efter konstruktiva aktiviteter och distraheringar, för att uppta ditt sinne under dessa perioder.

TIPS! Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du har lite ledigt tid, ha trevliga distraktioner runt dig, som att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Ett litet steg mot att sluta kan vara att byta cigarettmärken. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Rök inte mer än du normalt skulle eller andas dem annorlunda. Det här är en metod som underlättar dig för att sluta röka.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Du kommer att upptäcka att ditt förtroende för att lyckas ökar, och dina mål är uppnåliga.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

Som du kan se, behöver sluta röka inte vara en skrämmande och omöjlig uppgift. Du kan använda ditt självförtroende och beslutsamhet för att sluta röka, så börja din quest med dessa tips idag. Du kan bli förvånad över vad du kan göra med beslutsamhet!



Source link