Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på ditt livs kvalitet. Det kan också påverka din hälsa. Du kan vända de negativa effekterna om du slutar.

Berätta för dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller till och med bara avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du slutar ge dig, åtminstone har du rökt en mindre cigarett den dagen.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös.

Övning hjälper dig att lindra stress. Om du inte tränar regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar någon form av motion.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är ute för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, Det är mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett annat märke av cigaretter. Byta till ett varumärke som du inte tycker om eller en cigarett som du inte gillar smaken av. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Detta kan hjälpa dig att sluta röka.

TIPS! Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Sluta röka

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta misslyckas eftersom de ge upp eller stanna i brist på viljestyrka. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ville sluta röka i början.

Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje rökning.

Tips! Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner, väggar och någon annan typ av ytbeläggning.

Du bör inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, hålla en tidskrift , eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har lite ledig tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som läsning, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara sluta. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara och låt dig inte börja göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva i det långa loppet.

Sök efter support via onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Lär dig vilka tillvägagångssätt som har fungerat bra för andra. Det kan hjälpa till att modellera din egen efter dessa metoder. Dessutom kan personer som försöker sluta med dig förstå de kampar som följer med det här uppdraget.

TIPS! Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död utan också av negativa hälsoeffekter från att vara runt din rök.

Om du rökning hemma, var noga med att rengöra ditt hem grundligt, när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Du måste göra allt för att hålla din motivation för att sluta röka högt. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta.

Även om tanken på att sluta röka ofta är skrämmande är fördelarna för din hälsa väl värda insatsen. Att granska råden i denna artikel har förhoppningsvis motiverat dig att vara optimistisk om din förmåga att sluta röka helt. Välj ett tips som resonerar med dig och experimentera med att använda det direkt.

Passa och ha det kul! Du kommer att upptäcka att din lungkapacitet förbättras snabbt efter att du slutat röka, så att du kan träna lättare. Att hålla aktiva hjälper dig att hålla dig i vikt. De endorfiner som producerar producerar inte ersättning för nikotinhöjder, men de bidrar till att ta avkanten av uttag.

Din kunskap om Array har förmodligen blivit utvidgad till följd av att du läste den här artikeln. Du kan börja omedelbart om du implementerar denna information. Läs mer expertråd så att du vet så mycket som möjligt. Snart kommer du att märka de resultat du hade i åtanke.Source link