Framgångsrika Quit Smoking Tips som är bevisade att fungera


Nikotinberoende är mycket kraftfullt och människor tycker att det är mycket svårt att sluta röka. Om du råkar vara en av dessa individer, ger följande artikel dig några bra råd för att hjälpa dig att bli fri från denna missbruk. Applicera så många som nödvändigt så att du äntligen kan bryta din vana också.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Detta uppnås när du skapar en egen lista.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Samla stöd från alla som du älskar. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Sluta röka

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att prata med dem som delar samma erfarenhet kan hjälpa dig genom processen.

Berätta för alla du vet de stora nyheterna – du slutar! De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på hur mycket bättre ditt andetag blir, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

Många människor tycker om stöd från onlinebyte och diskussionsforum. Det finns en mängd webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Komma med nya planer för att hantera stress. En cigarettbelysning är, för många rökare, en omedelbar reaktion på en stressfull händelse. Därför är det viktigt att du utvecklar en strategi för vad man ska göra när stress uppstår. Se till att listan har mer än ett alternativ på det, om du behöver tillgång till mer.

Att använda dessa idéer bör erbjuda dig en utmärkt plats att börja när du försöker sluta bli av med dessa cigaretter en gång för alla. Du behöver inte låta ditt liv dikteras av cigaretter. Ge dig själv en möjlighet att sluta med denna vana. Din hälsa och ditt övergripande välbefinnande kommer till stor nytta genom att du slutar.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att finna att det värsta av begäret är borta.Source link