Framgångsrika Quit Smoking Tips som är bevisade att fungera


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, är sluta fortfarande inte en lätt uppgift. Om du vill sluta röka kanske det är allt du behöver, ett tryck i rätt kurs. Råd nedan kommer att hjälpa och göra det lättare för dig att slutligen sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är enklast för dina behov. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara det du behöver för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Se till att du får mycket vila om du arbetar för att sluta röka. För de flesta ökar cigarettbegäran under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Att hålla åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotin tillbakadragande.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta hjälper till att kontrollera din viktökning bort.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. De kommer att erbjuda ovärderligt stöd och vägledning, liksom insider tips som kan hjälpa dig att sluta. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tiden som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer uppmaningen att röka.

Secondhand Smoke

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Avsluta kommer att göra både dig och alla omkring dig friskare.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Tänk på att röka ett märke cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik kommer att underlätta dig för att tänka på att sluta röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig igenom tuffa tider. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att stoppa är det enda sättet att verkligen sluta. Avsluta kallt kalkon-stopp helt och låt inte dig själv röka igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

TIPS! För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck sunnare metoder för att hantera denna stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är värst, eller du kan få en ny hobby.

De flesta tycker att försök att sluta röka är mycket utmanande, men lite råd kan gå långt med att hjälpa till. Om du tar råd med denna artikel på allvar och tillämpar den med uthållig flit, kommer du förhoppningsvis att lyckas sluta röka, en gång för alla. Lägg dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.

Att samla information om ett ämne som intresserar dig är ett grundläggande första steg mot att bli en expert på det området. Nu när du vet betydligt mer om Array, bör du vara beredd att använda denna information i situationer där det kan gynna dig. När du har gått över vad som presenterades här har du en lättare tid med detta ämne.