Framgångsrika Quit Smoking Tips som är bevisade att fungera


Du kommer normalt att höra människor klagar på att det är svårt att sluta röka, men det är oftast ett resultat av att inte förstå det bästa sättet att närma sig det. Som med något ämne, ju mer kunskap du har om något, desto lättare blir processen. Följande tips hjälper dig att sparka vanan.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Att skriva något ner kan påverka din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och hantera tips. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Syfte för åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIPS! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En mängd olika mediciner är tillgängliga för att göra stoppprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Om du fortsätter och röker, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många individer har slutat röka efter att ha besökt en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in i en djup trance och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

TIPS! Tänk på att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Välj ett nytt varumärke som du inte tycker om.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Avsluta är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Övning är också ett utmärkt sätt att lindra stressavlastaren. Om du inte tränar regelbundet, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, inklusive, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Om du inte kan sluta kall kalkon, överväga nikotiners ersättningsterapi.

Försök ge dig själv belöningar när du når viktiga milstolpar. Planera ut dessa belöningar i god tid. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Sätt den listan någonstans där du kan se det framträdande varje dag. På så sätt kan du bekämpa alla brådskande eller frestelser som du har under dagen.

Tips! Om du misslyckas med att försöka sluta röka första gången, bli inte avskräckt. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland.

För att undvika nikotinbehov, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, massage eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite fritid, försök att omge dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig på väg att sluta röka.

När du känner att du förlorar din beslutsamhet och kommer att ge in efter begäret att röka, ring ett samtal till någon i din supportgrupp. Du kan ringa en vän eller någon i din familj och berätta för dem om hur frestad du känner. Telefonen fungerar inte bara som en bra omställning tills ditt begär har upphört, det är alltid bra att veta att du inte är ensam när du arbetar med denna typ av problem.

TIPS! Få familj och vänner att hjälpa när du har förpliktat dig att stanna. Du borde låta så många som möjligt veta att du kommer att försöka sluta röka.