Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Många inser att rökning inte är bra, men de fortsätter att göra det. Avsluta är möjligt, men det är utmanande. Ofta återvänder folk till rökning istället för att lägga in arbetet för att övervinna deras missbruk. Denna artikel är avsedd för personer som verkligen vill sluta.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Sluta röka

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Som du har sett är det möjligt att sluta röka när du applicerar dig själv. Nyckeln är återstående bestämd och håller sig till de planer du själv gör. Plötsligt kommer du att inse att följande råd har hjälpt dig att sluta röka för gott.Source link