Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Du kan upptäcka att sluta röka är en stor utmaning i ditt liv. Det finns inget sätt som kommer att fungera för alla. Det kan vara nödvändigt för dig att göra lite forskning för att upptäcka de metoder som kommer att fungera för dig. Om du använder råd nedan kommer det vara lättare att sluta röka en gång för alla.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och stress av uttag.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du annars inte har tillgång till. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Sluta rökaSource link