Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Trots det faktum att alla vet hur dödliga cigaretter är är det fortfarande ganska utmanande att ge upp dem. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Rådgivningen nedan hjälper dig att komma igång.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

TIPS! För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Det finns oftast färre människor runt sent på kvällen för att hjälpa dig att stoppa dig från att ta bara en enda rök för dagen. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Fördröjningstaktik

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

En viktig del av att ge upp cigaretter försöker inte göra det helt själv. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

När du arbetar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig själv en belöning varje gång du träffar en viktig milstolpe. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är i en punkt där rökning inte längre är ett problem.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Har många idéer, om din första idé inte hjälper.

Sluta röka

Att sluta röka är mycket svårt för många människor, men om du är medveten om några effektiva strategier kan det göra processen mycket lättare. Om du tar råd med denna artikel på allvar och tillämpar den med uthållig flit, kommer du förhoppningsvis att lyckas sluta röka, en gång för alla. Använd dessa riktlinjer för att säkerställa ett långt och hälsosamt liv med dina nära och kära.Source link