Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Många tycker att försök att sluta röka är en av de svåraste sakerna att göra. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Du kommer att behöva göra din forskning och ta reda på vilka metoder som fungerar för dig. Börja med följande råd, och det bör ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Det är möjligt att hitta supportgrupper på många ställen som kyrkor, högskolor eller recenter.

TIPS! Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, eftersom de har eller hanterar dem också.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process. Tänk inte på framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Sluta röka på en daglig basis. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget om att röka upphörande.

Sluta röka

TIPS! Stanna så ofta som möjligt när du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Överväg att använda en nikotinbyte-typ av terapi. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta något annat som kan tänka på saker när det händer

Sluta röka

Det är sant att försöka sluta röka är inte alltid lätt och det finns inget botemedel – allt som fungerar för varje rökare. Det är dock möjligt att sluta röka. Mellan motivationen och de tips du har fått kommer du att bli framgångsrik. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.Source link