Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Att sluta röka kan vara mycket fördelaktigt för dig. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Använd dessa tips när du behöver tills du äntligen lyckas sluta bra.

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. I dag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dagens dag börjar börja lägga till för alltid.

Tips! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök att skriva nackdelarna och fördelar att sluta. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

När du försöker sluta röka måste du undvika de särskilda triggarna att orsaka att du röker. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Bli involverad i något annat under dessa tider, för att komma ihåg ditt önskemål att röka.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Älskade

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Secondhand rök har visat sig vara farlig eftersom det orsakar cancer och andra hälsoproblem. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du lever med.

Tips! Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra motion. Övning är ett bra sätt att lindra stress.

Fråga din läkare om de rekommenderar att du subventionerar ditt avslutande arbete med medicinering. Massor av medicinska framsteg har gjorts när man slutar röka. Dessa alternativ kan vara receptbelagda eller över disk och många är ganska nya på marknaden, vilket innebär att du är sannolikt att hitta en som fungerar för dig. Prata med din läkare och fråga vad han eller hon rekommenderar.

Skapa en mantra som beskriver varför du slutar. När man längtar efter begär, upprepa dina anledningar för att sluta till dig själv tills intensiviteten i begäret minskar. Det här är ett bra sätt att fokusera din uppmärksamhet från avhopp och positivitet.

Skriv ner fördelarna och anledningarna till att sluta kan förbättra din livskvalitet. Om du slutar kämpa kan du få din lista ut och använda den för att motivera dig själv.

Tips! Du behöver inte gå igenom det här ensam. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor till stöd.

Var medveten om vad dina rökvanor är. Det blir lättare att sluta röka när du är medveten om de situationer som leder till att du vill ha en cigarett. Du är bättre beredd att hantera dina begär när du vet vad som orsakar dem.

Tänk på vad du måste möta när du slutar röka. Vanligtvis, när en person slutar röka och sedan börjar igen, händer det under de första månaderna. Det kan vara extremt frestande att tända en cigarett när du befinner dig stressad eller trött. Vet vad som kommer att utlösa ditt behov av att röka.

Tänk på orsakerna till att du vill sluta röka. Håll en lista över de viktigaste faktorer som har påverkat dig att sluta, och lägg ner det på papper för att hålla i fickan. När du längtar efter en cigarett, ta ut ditt papper och titta över varför du vill sluta.

Tips! Klipp tillbaka på rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda dig i rätt riktning.

Har en plan att belöna dig själv när du försöker sluta röka. Att sluta cigaretter ger dig en massa extra pengar. Lägg pengarna åt sidan, och köp regelbundet dig själv något speciellt som en belöning. Detta är en av de bästa motivatorerna för att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka, förvänta dig att det påverkar dig emotionellt. De fysiska begären är mycket verkliga och många tycker omöjligt att inte ge in. Försök att hålla en journal och skriva ner alla dina önskemål. Var specifik genom att inkludera tiden, hur det verkligen kändes, vilken aktivitet du deltog i och hur du hanterade den. Detta kan hjälpa dig att bli medveten om dina utlösare, vilket innebär att du får bättre chans att ta kontroll över dem.

Du är redan medveten om fördelarna med att sluta röka. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.

TIPS! Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök.Source link