Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Idag har samhället blivit riktigt medveten om de negativa effekter som rökning har på hälsan, men det gör det inte lättare för vissa människor att sluta. Du kan behöva lite hjälp om du vill sluta röka. Följande information och idéer kan göra det lättare för dig att sluta röka.

Om du inte kan göra bort ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Sluta röka dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Långsiktiga mål kommer när du har slutat ett tag och kan bättre hantera den dagliga mallen.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstå de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökning tid med bra motion. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Se till att diskutera vilken träningsrutin som helst med din läkare innan du börjar.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Ju längre du stannar upp, ju fler begär du kommer att möta. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på Hälsosamma snacks. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. När ett lust slår till, berätta för dig om att hålla på i bara tio minuter.

När du lär dig att leva utan cigaretter, är det bra att undvika utlösningssituationer som normalt skulle innebära att du rökning för dig. Om du är van vid rökning medan du dricker kaffe på morgonen eller under din glada timme, tänk på att ändra din rutin. Till exempel, drick ditt kaffe på väg till jobbet och stanna borta från stängerna minskar dina begär.

Gör valet att inte röka alls. När du är frestad, kanske en enda cigarett inte spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt ditt hårda arbete. Berätta för dig de faror som tar den ena puffen kan göra.

Sluta röka

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Sluta röka omedelbart. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Om du slutar nu, kommer du att minska chansen att du kommer att dö från att röka. Ju snabbare du slutar röka, desto tidigare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Detta kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

Om du inte slutar en gång kan du alltid försöka igen. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Ta reda på orsakerna till din grottning, lära av den och försök sedan sluta igen. Du kan hitta seger i en framtida ansträngning på vägen.

Tänk inte på att sluta som ett offer; Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Du kommer att hitta det lättare att uppnå positiva resultat, om du ser valet i det ljuset. Sätt värdet av att sluta i dina sevärdheter och föreställ dig ditt liv utan att röka ständigt. Du kan förbli motiverad och förstå fördelarna med att sluta.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom.

Ring någon för hjälp och stöd när din viljestyrka försvagar och du är nära att ha en cigarett. Oavsett om du ringer till en stödjande vän eller en släkting, nå ut till någon och dela det du känner. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid tröstande att veta att du inte kämpar denna strid ensam.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta smoing. Det är ibland känslomässiga faktorer som påverkar människor att röka. Om du löser dina problem kommer du inte vilja röka lika mycket. Fråga din läkare om hjälp att komma igång med det här programmet om du tror att det kan fungera för dig.

När du bestämmer dig för att sluta röka, få hjälp av vänner och familj. Informera alla, inklusive medarbetare, om din avsikt att sluta. Dessa människor kan hjälpa till att öka din nivå av stöd och glädje. Också, överväga att delta i en supportgrupp eller få någon beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Tips! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas.

Var uppmärksam på vad dina vanor är. Ta reda på de tider när du befinner dig mest frestad att ha en cigarett och skräddarsy din plan så att den tar itu med dessa frestelser. Att sluta röka kan vara en svår process, så du måste vara beredd att hantera begär.

Att bli av med din rökning vana kan vara en svår process, men att veta effektiva tekniker kan göra din uppgift enklare. Om du följer anvisningarna i den här artikeln borde du kunna sluta vanan för länge. Lägg dessa tips för att skydda din hälsa och din familj.Source link