Framgångsrika Quit Smoking Tips som bevisas att fungera


Att sluta röka är svårt, men det är inte omöjligt. Ingen metod är effektiv för alla och medicinsk vetenskap har verkligen inte gjort ett botemedel mot cigarettbehov. Mest troligt att du slutfört framgångsrikt måste du experimentera med ett antal strategier och hitta de som fungerar bäst för dig. Försök med de råd som anges nedan, och du kanske tycker att sluta röka är lättare än vad du trodde.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Människor som har varit i din position kan hjälpa dig att styra dig genom processen. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra din chans till framgång.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Att ge upp cigaretter är inte lätt, och det finns inget magiskt botemedel-allt. Men det betyder inte att sluta är omöjligt. Framgång kan uppnås genom att använda en mängd olika tips, såsom de som anges i ovanstående artikel, tillsammans med stöd och motivation. Så, se om någon av dessa tips kan fungera för dig. Du kan vara glad att inse att det var lättare än du ursprungligen trodde.Source link