Framgångsrika sluta röka tips som är bevisat att fungera


Det kan vara en utmaning att sluta röka, oavsett hur mycket viljestyrka du har. Faktum är att även de som vill sluta känna sig som om de får något ur rökning. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, kan de råd som följer följa upp dig som du behöver flytta.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Tips! Ta din resa en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta, kan extra tid sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Det här kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få hjälp som du behöver för att lyckas. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Det är uppenbart att sluta röka behöver inte vara omöjligt eller skrämmande. Du kan sluta röka med beslutsamhet och självförtroende, så börja din resa genom att tillämpa ovanstående tips på din dagliga rutin idag. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link